Рецепт сирного супу по-французьки з куркою

Головна / Рецепти / Рецепт сирного супу по-французьки з куркою

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ (на порцію)

  • Калорійність: 379 ккал
  • Білки: 40,5 грам
  • Жири: 7,6 грам
  • Вуглеводи: 37,6 грам

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ

  • Куряче філе — 500 г
  • Плавлений сир — 200 г
  • Картопля — 400 г
  • Цибуля — 150 г
  • Морква — 180 г
  • Вершкове масло — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний молотий — за смаком
  • Зелень — за смаком
  • Лавровий лист — 3 штуки
  • Грінки — за смаком
  • Чорний перець горошком — 2 штуки

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. У каструлю на 3 літри покласти м’ясо і налити води. Як тільки бульйон почне кипіти, додати 1 чайну ложку солі, пару горошків запашного перцю і чорного, 2-3 листочка лаврового листа. Варити від моменту закипання 20 хвилин. Потім м’ясо вийняти.
  2. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. М’ясо порізати невеликими шматочками. Плавлений сир (якщо у вигляді брусочки) натерти на тертці або порізати кубиками.
  3. У киплячий бульйон додати картоплю. З моменту закипання 5-7 хвилин.
  4. У цей час зробити слабку зажарку на вершковому олії. Спочатку покласти цибулю, потім моркву. Злегка посолити і поперчити. Готову зажарку додати в суп і варити ще 5-7 хвилин.
  5. Потім додати порізане м’ясо. Варити 3-4 хвилини, додати плавлений сир, гарненько завадити і вимкнути вогонь.
  6. Перед подачею посипати зеленню. За бажанням подавати з грінками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *